Partners

Rekrytering och bemanning

Bemannia

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med över 4 000 myndigheter, förvaltningar, bolag och kommuner runt om i Sverige. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna och SEKO. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring för dig som konsult. Våra etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Som konsult hos Bemannia är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Vi erbjuder tjänster runt om i hela Sverige, såväl hel- som deltidstjänster beroende på vad som passar dig. Din bakgrund eller ditt deltidsengagemang i Försvarsmakten är något vi värdesätter högt. Detta gör vi eftersom vi anser att dina egenskaper är värdefulla. Det vi erbjuder tillbaka till dig är ett spännande arbete, en stöttande konsultchef och möjlighet till utveckling på en intressant arbetsplats.

Se våra lediga tjänster för att hitta något som passar dig. Du kan även connecta med oss om du inte vill söka en specifik tjänst. Att vara connectad innebär att du ger oss chansen att få veta mer om dig och dina färdigheter. Då skapar du en personlig profil och kan ladda upp ditt CV och personliga brev. En utförlig profil kommer att hjälpa oss att avgöra om du är rätt matchning för ett specifikt uppdrag eller en tjänst hos oss. I utbyte kommer vi att hålla dig uppdaterad med jobb som matchar din profil.

Här hittar du mer information: