Partners

Reklam

Getsocial

För fem år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.

Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Att arbeta hos oss
Livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både till och från jobbet. Hos oss har du stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. Vi träffas alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på annan plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter som afterworks, workations mm! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!

Här hittar du mer information: