Partners

Rekrytering och bemanning

Randstad - Shaping the world of work

Randstad har tusentals jobb hos hundratals olika företag och myndigheter. Vi gör rekryteringar för anställning direkt hos någon av våra kunder eller för anställning hos Randstad som konsult. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Randstad erbjuder jobb inom många olika branscher och över hela Sverige. Till exempel letar vi just nu efter tekniker, montörer, receptionister, operatörer, lagerarbetare, assistenter, truckförare, administratörer, kundtjänstmedarbetare och mycket mer. Oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har vi goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Du kan så klart söka jobb via en av våra annonser men registrera gärna ditt CV på vår hemsida också. På så sätt blir du tillgänglig för våra rekryterare. Det tar bara någon minut och ökar dina möjligheter att bli kontaktad med relevanta jobberbjudanden.

Randstad står för ett hållbart arbetsliv där kompetensen är i centrum och alla är välkomna oavsett ålder, kön, funktionshinder, sexuell läggning, religion eller etniskt ursprung.

Här hittar du mer information: